Gimnazija tek na proleće?

Lokalne vesti - Sreda 12.12.2012 - 09:12

Od useljenja u renoviranu zgradu Gimnazije u ovoj godini nema ništa, a neizvesno je i da li će se đaci vratiti u svoju školu pre proleća.

Gimnazija pod snegom Gimnazija pod snegom

Dragan Ilić, direktor Gimnazije „Bora Stanković“ objašnjava da je u ovom trenutku teško reći kada će se učenici vratiti u matičnu školu iako je za okončanje radova potrebno ne više od 20 dana.
 
- Problem sa dugovanjem izvođaču radova preduzeću „Crna Trava“ nije rešen.

Država nas ne prati, a pare iz Evropske investicione banke su zaustavljene zbog propusta na radovima u jednom od beogradskih studentskih domova  – kaže Ilić.

Ilić očekuje da će gimnazijalci u drugom polugođu samo za kratko biti podstanari, jer se kako tvrdi uveliko na sve strane lobira za sredstva koja su potrebna za završetak rekonstrukcije.

- Ostalo je da se završe radovi oko grejanja, struje, da se namesti keramika i zatvori protivpožarni sistem – kaže Ilić.

On kaže da je u stalnom kontaktu sa Đačkim parlamentom i da učenici imaju razumevanje i pored probijanja svih rokova za završetak radova na školi, koji su do sada najavljivani.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: