GV: Nije usvojen plan rada Apoteke

Lokalne vesti - Četvrtak 22.12.2016 - 12:17

Gradsko Veće nije usvojilo program rada i finansijski plan Apoteke Vranje, jer je ova ustanova predvidela u narednoj godini poslovanje sa dugom od 54 miliona dinara

Apoteka bi da posluje sa dugom od 54 miliona. Foto: S.Tasić/ OK Radio Apoteka bi da posluje sa dugom od 54 miliona. Foto: S.Tasić/ OK Radio

Danijela Milosavljević,  većnica za socijalna pitanja, pojasnila je da Veće jedino nije prihvatilo program i finansijski plan rada Apoteke, dok su planovi ostalih javnih preduzeća dobili zeleno svetlo.

- Plan poslovanja Apoteke nije mogao da bu deprihvaćen iz razloga što su u njemu prikazani toliki gubici.

Radna grupa koju je formirao grad zbog utvrđivanja dugovanja Apoteke,  nastaviće da radi svoj posao.

Tek po okončanju tog posla GV će razmatrati program rada sa finansijskim planom Apoteke za 2017. godinu
- pojašnjava Milosavljevićeva.

Na ovoj sednici, pored toga što su date saglasnosti na programe i planove poslovanja javnih preduzeća i ustanova u gradu, data je i preporuka njihovim direktorima da bez odobrenja gradonačelnika Slobodana Milenkovića ne smeju da prihvate obaveze veće od 100.000 dinara.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: