I Vranjanci za bebe u Mitrovici

Lokalne vesti - Ponedeljak 14.12.2015 - 18:19

Studenti prava iz srpskih univerzitetskih centara, uključujući i Vranje, sprovode humanitarnu akciju pod nazivom "Kosmetu na poklon", čiji je cilj da pomognu porodilištu u Kosovskoj Mitrovici, tako što će prikupiti spavaćice za porodilje i pelene za bebe.

Porodilište u Mitrovici FOTO: FB Arno Gujon Porodilište u Mitrovici FOTO: FB Arno Gujon

Stefan Kostić, student prava i koordinator humanitarne akcije u Vranju, kaže da su se budućim pravnicima u akciji priključili i student tehničkih fakulteta, medicinskih, ali i ostali.

 - Ideja je potekla od kolega iz Novog Sada, i proširila se na celu zemlju.

Pored porodilišta želimo i da obradujemo najmlađe stanovnike, slatkim paketićima koje ćemo deliti na teritoriji cele pokrajine.

U sredu ćemo u centru postaviti štand, tako da svi koji su u mogućnosti, mogu da donesu pelene, paketiće, slatkiše Ili novac
- kaže Kostić.

On dodaje i da ukoliko neko ne može da u sredu dođe u centar, ili uveče na žurku, koja će biti u jednom od kafića u Brankovoj ulici, mogu da se jave njemu na broj telefona 065 200 43 07, i dogovore se oko preuzimanja donacije za porodilišta na KiM.

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: