Identiifikovan ugljenisani leš iz Njegoševe (FOTO)

Lokalne vesti - Utorak 15.12.2015 - 12:56

Muškarac koji je u ponedeljak stradao u požaru u svom stanu u centru Vranja identifikovan je kao Milan Đorđević, (61), zvani “Mačor”.

Stan u kome je Đorđević izgoreo FOTO D. Ristić Stan u kome je Đorđević izgoreo FOTO D. Ristić

On je stradao u požaru koji se desio u Njegoševoj 2 u Vranju, gde je živeo  u stanu koji mu je na korišćenje dodelio Centar za socijalni rad.

Prema navodima PU Vranje, tačan uzrok požara, koji je izbio u pomenutom stanu, u kome je Đorđević izgoreo do ugljenisanja, još uvek se utvrđuje.

- Ugljenisano telo nesrećnog Đorđevića biće poslato na obdukciju Zavodu za sudsku medicinu u Nišu - navela je Beba Kanački, piar ZC Vranje.

Kako OK Radio saznaje od komšija u Njegoševoj, Đorđević je živeo sam u stanu, i bio je korisnik socijalne pomoći. Bavio se šibicarenjem na ulici, i kao takav bio poznat većini Vranjanaca koji su ga stalno sretali u gradu.

Komšije kažu da se Milan Mačor u Njegoševu doselio pre otprilike pet godina, i da je živeo povučeno.

Povremeno su ga posećivali i prijatelji, ali do sad nije bilo nikakvih incidenata koji bi ugrozili nečuju bezbednost.  


Kako OK Radio nezvanično saznaje, preminuli je nekada radio u vranjskom „Zavarivaču“.

 


 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: