Imenovani novi direktori

Lokalne vesti - Sreda 25.07.2012 - 21:08

Druga sednica Skupštine grada završena je smenom starih i postavljanjem novih direktora u više vranjskih ustanova i preduzeća.

Sa sednice Sa sednice

Novi direktor Direkcije za razvoj i izgradnju grada je Nebojša Nikolić, diplomirani inženjer arhitekture, inače rođeni brat vođe vranjskih naprednjaka Dragana Nikolića.

Odbornici su za direktora vranjskog „Vodovoda“ imenovali  diplomiranog ekonomistu Krstu Janjića, dok je na čelo „Novog Doma“ postavljen  Živko Stamenković, diplomirani inženjer prerade drveta.

Vršilac dužnosti direktora Zavoda za urbanizam je arhitekta Marija Nikolić, a za direktora Skijališta Besna Kobila imenovan je Dejan Manić, diplomirani ekonomista.

Petar Milosavljević, diplomirani pravnik, obavljaće funkciju direktora Centra za socijalni rad, a Dejana Bogdanović, diplomirani psiholog direktor Centra za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite.

Za direktora Pozorišta ''Bora Stanković'' imenovana je profesor razredne nastave  i glumica Radmila Đorđević, a Narodnog univerziteta Tatjana Stojević, menadžer u industriji.

Novi direktor Turističke organizacije je diplomirani pravnik Tomislav Stojanović, a Istorijskog arhiva Dobrinka Lazanovski Ilijev, dok će Centrom za talente u Vranju rukovoditi Marjan Stanković, profesor likovne kulture.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: