Ipak kompromis: vranjskim "piromanima" po osam dana pritvora

Lokalne vesti - Nedelja 30.12.2012 - 19:20

Svim uhapšenim „piromanima“ istražni sudija Osnovnog suda u Vranju odredio je pritvor do osam dana, saznaje OK Radio.

Okružni zatvor u Vranju Okružni zatvor u Vranju

Prema rečima portparola Suda Srboljuba Milosavljevića, uhapšeno je osam, a ne sedam osoba, kako je to ranije objavljeno.

Na listi privedenih je i Sava Stanisavljević iz Vranja.

– Svim uhapšenim osobama je istražni sudija Stoil Stanković odredio pritvor do osam dana, koliko je i maksimalno za dela za koja se terete.

Dok traje pritvor Tužilaštvo i Sud će pripremiti celokupan materijal i dokaze, a po isteku pritvora znaće se kako će se slučaj dalje odvijati.

Postoji opcija produženja pritvora ili puštanje da se brane sa slobode – kaže Milosavljević.

Uhapšeni su Miloš Mladenović zvani Žaba, Miloš Popović zvani Pakman, Miloš Anđelković zvani Anđel, Miloš Cvetković zvani Banjurac, Velimir Vukoslavović, Božidar Stojanović, Dejan Nikolić zvani Kantar  i Sava Stanisavljević.

Oni se sumnjiče da su od 2008. do danas u podmetnutim požarima zapalili dvadesetak automobila, ugostiteljskih objekata i privatnih kuća.

Branilac Miloša Mladenovića, Dragan Nikolić izjavio je da se Mladenović tereti samo za nasilničko ponašanje i da se slučaj pred istražnim sudijom nije vodio kao počinjena krivična dela organizovane grupe, već pojedinačno.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: