Ipak pronađen jedan Vranjanac prisutan na mitingu u Novom Sadu

Lokalne vesti - Ponedeljak 15.04.2013 - 13:49

Narodni poslanik SNS-a iz Vranja Dragan Nikolić prisustvovao je mitingu te stranke u Novom Sadu, tvrdi pokrajinsko rukovodstvo DS-a.

Nikolić Nikolić

Zbog toga, Pokrajinski odbor DS za Vojvodinu pozvao je SNS da se izvini Bojanu Pajtiću za, kako se navodi, uvrede koje su im izrečene povodom optužbi da ne govore istinu kada su rekli da su na mitingu u Novom Sadu bili građani iz Vranja i drugih mesta Srbije.

Kako se navodi u saopštenju, mnoge televizijske stanice emitovale su uključenje narodnog poslanika Dragana Nikolića iz Vranja koji se u program javljao upravo iz Novog Sada.

Prema saznanjima OK Radija, snimak razgovora sa poslanikom Nikolićem emitoovan je RTV Vranju, sa Nikolićevom slikom i jasnim kajronom da se on javlja sa lica mesta, iz Novog Sada.

Ova saznanja potvrdio je i sam poslanik Nikolić, koji je rekao da je on jedini iz Vranja prisustvovao skupu i da mu to niko ne može zabraniti, jer je „poslanik građana cele Srbije“.

– Bio sam na mitingu i kao narodni poslanik pružio sam podršku ljudima koji traže vanredne izbore u Vojvodini i ostavku Bojana Pajtića.

Ono što je Pajtić uradio je veleizdaja u najgorem mogućem trenutku,  kada se podgrevaju separatističke strasti i kada se odlučuje o sudbini Kosova.

Osim mene iz Vranja nije bio niko, niti smo planirali da organizujemo ljude odavde da idu u Novi Sad.

Ja kao narodni poslanik mogu da idem gde hoću po Srbiji jer sam poslanik svih građana ove zemlje, a Vojvodina je Srbija i tako će i ostati – kaže Nikolić.

Inače, SNS je u svom saopštenju od 13. aprila pozvala zamenika predsednika DS Bojana Pajtića da podnese ostavku ako ne pronađe nijednog čoveka iz Vranja na skupu, nazivajući ih lažovima.

Pokrajinski odbor DS ističe da su toga dana, kada je bio miting, u Novi Sad stizali autobusi iz Zaječara, Beograda, Kraljeva, Kruševca, Valjeva, Kragujevca, Jagodine, Zubinog Potoka, Niša i mnogih drugih gradova i opština Srbije o čemu, kako tvrde, postoje foto i video zapisi.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: