Još bez tendera za Pozorište

Lokalne vesti - Sreda 25.09.2013 - 11:10

Tender za izvođača radova na izgradnji Pozorišta u Vranju još nije raspisan, iako je bilo nekih ranijih najava da će biti otvoren početkom ove nedelje.

Pozorište, danas Pozorište, danas

Stojan Bogdanović iz Službe za javne nabavke Gradske uprave koji i vodi slučaj Pozorišta kaže da neće da daje nikakve informacije, jer za to nema odobrenje načelnice Uprave Miroslave Mladenović.

– Sve što vas zanima u vezi Pozorišta podnesite Gradskoj upravi zahtev pisanim putem. Šta god budem rekao može da se zloupotrebi, tako da informacije preko načelnice Mire – kaže Bogdanović.

Zamenica gradonačelnika Bojana Veličkov saopštila je da je tenderska dokumentacija spremna i da se naredne nedelje očekuje raspisivanje tendera.

– Dokumentacija je kompletirana i data je na uvid predsedniku komisije Mići Stojanoviću, inače predstavniku Zavoda za zaštitu spomenika kulture.

Kada on bude dao saglasnost, komisija će ponovo zasedati i raspisati tender – kaže Veličkov.

Tender za izvođača radova na izgradnji Pozorišta trajaće 40 dana, a nakon toga će uslediti rok za žalbe od osam dana.

Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: