Ko će se zadnji smejati?

Lokalne vesti - Utorak 02.10.2012 - 14:58

Protiv bivšeg direktora “Novog doma” Gorana Petrovića podneta je krivična prijava, ali se još uvek ne zna zašto.

Stamenković i Petrović Stamenković i Petrović
Atuelni direktor tog javnog preduzeća Živko Stamenković za OK Radio nije želeo da otkriva detalje prijave, jer će to, kako je istakao, ometati istražne radnje. 
 
– Ne mogu ja o tome da pričam. Postoje službe i ljudi koji će se baviti tim slučajem. Prijavu sam podneo, pa ćemo videti da li je Petrović kriv ili nije - kaže Stamenković. 
 
Sa druge strane, Goran Petrović tvrdi da je tek od novinara saznao da je protiv njega pokrenut postupak. 
 
– Ja za to nisam znao sve do ovog trenutka, jer me niko nije ništa o tome obavestio. Pretpostavljam i na šta se odnosi prijava i ako je to u pitanju, onda je to krajnje nebulozno. 
 
Radi se o menicama koje sam puštao dok sam bio direktor preduzeća, kako bi “Novi dom” dobijao kredite kod banaka. Mi smo te kredite vratili, ali su u Narodnoj banci te menice još uvek aktivne, pa smo se dopisom obratili nadležnim organima i one će biti poništene.
 
Ja sam Stamenkoviću objasnio situaciju, ali se on plaši da ću ja opet postati direktor, jer nije kvalifikovan za to radno mesto. 
 
Pa taj čovek na svom stolu već ima jednu presudu i čeka se druga. Pokušava na sve načine da me stavi na stub srama, ali ni ja neću sedeti skrštenih ruku. 
 
Ukoliko se dokaže da nisam kriv, objaviću tu njegovu bruku u svim medijima. Ponovo ću da konkurišem za mesto direktora kao nestranačka ličnost, jer znam da sam radio ispravno i po zakonu. 
 
Žao mi je, ali ništa ne može da mi pronađe. Na kraju će svi da mu se smeju, ali i treba - kaže Petrović. 
 
Kako smo nezvanično saznali u “Novom domu”, ništa se u tom preduzeću nije promenilo od dolaska novog direktora, a mnogo posla trebalo je već da bude završeno. 
 
– Još nekoliko zgrada trebalo je da bude priključeno na mrežu, Zdravstveni centar trebalo je da bude pripojen nama. Sezona počinje za 13 dana, a još uvek se ne zna da li su instalacije ispravne i da li smo spremni za predstojeću zimu - kaže na kraju naš izvor u gradskoj toplani. 

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: