Kolima udario policajca i umakao poteri

Lokalne vesti - Ponedeljak 21.10.2013 - 22:29

Vranje - Policajac interventne brigade Policijske stanice u Bujanovcu Goran Đorđević (44), teško je povređen u saobraćajnoj nezgodi u ponedeljak uveče.

Sa lica mesta kod Bujanovca Sa lica mesta kod Bujanovca

On je sa teškim telesnim povredama opasnim po život prebačen na niški Klinički centar.

Na Đorđevića je u ponedeljak uveče oko 18,30 časova, u policijskoj poteri, kod benzinske pumpe na sporednom putu Bujanovac - Trnovac, naleteo vozač crnog „audija“ bujanovačkih registarskih oznaka, udario ga, a potom pobegao.

Prema izvorima bliskim policiji, interventna patrola u kojoj je bio teško povređeni Đorđević, imala je nalog da zaustavi crni „audi“ i zapleni drogu koja je bila kod vozača automobila.


Teško povređeni Đorđević je prebačen na hirurško odeljenje vranjskog Zdravstvenog centra, a odatle hitno na odeljenje neurohirurgije niškog Kliničkog centra.


Policija u Bujanovcu intenzivno traga za vozačem „audija“ koji je, prema nepotvrđenim informacijama iz sela Veliki Trnovac.


Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: