Lungina ulica KLJUČNA u komunalnom programu (VIDEO)

Lokalne vesti - Petak 22.06.2018 - 11:07

Na početku radova na rekonstrukciji ulice Jovana Jankovića Lunge, gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković je rekao da je gradska vlast dosta osporavana zbog neizvođenja komunalnog programa u poslednje dve godine.

Prvi dan radova u ulici Jovana Jankovića Lunge FOTO: D.Ristić/OK Radio Prvi dan radova u ulici Jovana Jankovića Lunge FOTO: D.Ristić/OK Radio
Razlog za to je oprezno preuzimanje obaveza lokalne samouprave usled loše finansijske situacije, naglasio je Milenković i kazao da realizacija ovogodišnjeg komunalnog programa kreće, ne slučajno, rekonstrukcijom ulice Jovana Jankovića Lunge.
 
- Ovo je vrlo bitna ulica jer će na ovaj način biti rekonstruisane i vodovodna i atmosferska kanalizacija, koje će biti povezane na Hirurški blok.
 
Vrednost radova je 7,2 miliona dinara bez PDV-a, dužina ulice je 341 metar, a rok za završetak radova je 60 dana – kazao je Milenković.
 
Komunalnim programom za ovu godinu je predviđeno uređenje ukupno 15 gradskih ulica
 
To je ono što gradski budžet za ovu godinu može da iznese, kaže gradonačelnik i dodaje da se uz pomoć eksternih finansijera radi i na rekonstrukciji škola i drugih važnih objekata.
 
- Podsetiću da će uskoro krenuti izgradnja državnih stanova, Regionalnog centra za vanredne situacije, a potpisali smo ugovor i za kapitalni projekat, fabriku za preradu otpadnih voda i kolektor u vrednosti od14,2 miliona evra – navodi Milenković.
 
 
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: