Micić i Muzička dobili "7. septembar"

Lokalne vesti - Četvrtak 05.09.2013 - 11:17

Ovogodišnji dobitnici nagrade „7.septembar“ su Muzička škola iz Vranja i doktor Dragan Micić, direktor klinike za endokrinologiju KBC Srbije.

Micić, FOTO Novosti Micić, FOTO Novosti

Odluka o dobitnicima ovogodišnjih nagrada doneta je samo jedan dan pre svečanosti na kojoj će priznanja biti dodeljena.

Predsednik mandatno - imunitetske komisije Siniša Mitić kaže da je muzička škola „Stevan Mokranjac“ u prethodnom periodu ostvarila brojne rezultate po pitanju obrazovanja svojih učenika, te da je zbog toga zaslužila ovo veliko gradsko priznanje.

– Muzička škola ima izuzetne rezultate u oblasti vaspitanja i obrazovanja učenika, ali i nagrade i priznanja na mnogobrojnim takmičenjima u zemlji i inostranstvu.

Takođe, učenici ove škole dali su ogroman doprinos obeležavanju mnogih značajnih datuma iz istorije grada Vranja – kaže Mitić.

Za doktora Dragana Micića u mandatno – imunitetskoj komisiji kažu da je svojim radom dao veliki doprinos napretku endokrinologije, ali i da nema pacijenta iz Vranja kome akademik Micić nije pomogao u Kliničkom centru Srbije.

– Doktor Micić ima na stotine objavljenih stručnih radova i udžbenika iz svoje oblasti. Dosta je pomogao pacijentima i lekarima iz Vranja jer je i on poreklom Vranjanac.

Nema pacijenta koga on u Beogradu nije primio i kome nije pomogao – kaže Mitić.

Nagrade će dobitnica biti uručene na svečanoj sednici Skupštine grada u subotu u 10 časova.

Aleksandar Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: