Nastavlja se POZORIŠNA SEZONA, evo šta je na repertoaru

Lokalne vesti - Sreda 13.01.2021 - 14:44

Nakon novogodišnjih i božićnih praznika, Pozorište ,,Bora Stanković” nastavlja pozorišnu sezonu.

Iz predstave Iz predstave "Nastojnik" nobelovca Harolda Pintera FOTO: D. Ristić/OK Radio
Već u nedelju, 17. januara, na repertoaru je dečija predstava ,,Mačak u čizmama”, u izvođenju glumaca vranjskog ansambla. 
 
Početak je zakazan u 12 sat, a uaznice se mogu kupiti na blagajni pozorišta koja će tokom januara raditi sredom, četvrtkom i petkom u terminima od 13 do 19 sati, kao i nedeljom od 10 do 12 sati
 
Osim u navedenim redovnim terminima, blagajna će biti otvorena i na dan igranja  monodrame ,,Sam protiv Nato”, Dragana Bože Marjanovića, u utorak 19. januara, od 15 do 19 sati. 
 
U petak, 22. januara, na repertoaru je monodrama "Moji ljubavni jadi", reditelja Ivana Tomaševića, u izvođenju Žetice Dejanović.
 
U nedelju, 24. januara, na dečjoj sceni će biti izveden "Čarobnjak iz Oza" u režiji Aleksandre Kovačević, dok je u petak, 29. januara na repertoaru večernje scene "Nastojnik" nobelovca Harolda Pintera, u režiji Trajčeta Gjorgijeva.
 
- Za bezbedan boravak publike u pozorištu, kao i za nesmetanu realizaciju predstava, preduzete su sve epidemiološke mere kojima se sprečava širenje virusa COVID 19. 
 
Publika je u obavezi da nosi maske, a na samom ulazu u pozorište vrši se dezinfekcija ruku i merenje temperature. 
 
U sali je obezbeđena fizička distanca između gledalaca tokom trajanja predstave - ističu iz vranjskog pozorišta.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: