Nikolić ipak neće biti ministar

Lokalne vesti - Ponedeljak 26.08.2013 - 10:03

I pored mnogih glasina i najava da bi novi ministar pravde u Vladi mogao biti narodni poslanik SNS iz Vranja Dragan Nikolić, to se ipak nije dogodilo.

Nikolić Nikolić

Naime, na sednici Glavnog odbora naprednjaka u Beogradu o promeni  aktuelnog ministra pravde Nikole Selakovića nije ni bilo reči, tako da Nikolić do daljeg ostaje narodni poslanik.

– Ja sam bio jedan od tri kandidata za novog ministra pravde, ali je uslov bio da Selaković ode za glavnog pregovarača sa Evropskom unijom.

Obzirom da taj plan nije realizovan, on ostaje na mestu ministra, a ja sam ponosan što sam bio jedan od najozbiljnijih kandidata.

Na dalje ostajem narodni poslanik, a moje ambicije isključivo su vezane za advokatsku kancelariju koju imam u Vranju.

Sve ostalo je politika kojom ne možete doživotno da se bavite, pa ću tako u penziju da odem kao advokat – kaže Nikolić.

Gradonačelnik Vranja Zoran Antić kaže da mu je iskreno žao što Nikolić neće biti novi ministar pravde u rekonstruisanoj Vladi.

– Mislim da taj čovek ima dosta potencijala i da bi korektno obavljao funkciju ministra pravde. Svakako bi me obradovala vest o uspehu bilo koga iz Vranja, bez obzira kojoj političkoj opciji pripada – kaže Antić.

Na kraju, kažu u vranjskom SNS-u, možda sada predlog nije realizovan, ali opcija da Nikolić avanzuje ostaje uvek otvorena, jer on, tvrde, uživa veliko poverenje predsednika stranke Aleksandra Vučića.

Neki pak u vranjskom odboru naprednjaka i ne misle baš tako, ali vreme će definitivno pokazati ko je bio u pravu.

Aleksandar Stojković
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: