Obijene prostorije SRS u Vranju (FOTO)

Lokalne vesti - Sreda 21.05.2014 - 12:17

Prostorije Srpske radikalne stranke u Vranju obijene su u noći između utorka i srede i tom prilikom izvršena je kompletna premetačina.

sa lica mesta sa lica mesta

Predsednik GrO SRS Petar Mitić kaže da su provalnici najverovatnije tražili dokumentaciju iz stranačke arhive. Policija je izvršila uviđaj i za provalnicima se intenzivno traga.

– U sredu ujutru je žena koja otvara kancelarije stranke videla da su vrata obijena. Kada je ušla unutra, papiri, fascikle i ostali materijal je bio razbacan na sve strane.

Odmah je mene obavestila i ja sam pozvao policiju.

Pretpostavljamo ko je mogao to da uradi, ali se neću izjašnjavati jer je to posao policije.

Takođe, pretpostavljam i šta su tražili.

Bila im je potrebna naša stranačka dokumentacija, ali ne znam u koje svrhe. Pozivamo nadležne organe da što pre rasvetle slučaj i da se počinioci privedu pravdi – kaže Mitić.

Pored dokumentacije, provalnici su izvršili i premetačinu nameštaja, pa su tako u prostorijama stranke i stolice, fotelje i stolovi prevrnuti.

Prostorije Srpske radikalne stranke su u tržnom centru BID zona u centru Vranja, ali taj trgovinski blok nema radnike obezbeđenja, niti noćne čuvare.

autor: Aleksandar Aca Stojković

 

    

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: