"Okoreli" demokrata prelazi kod Palme

Lokalne vesti - Sreda 15.05.2013 - 13:49

Doskorašnji potpredsednik GrO DS u Vranju i direktor ovdašnjeg Fonda PIO Nebojša Trajković uskoro će postati član Jedinstvene Srbije, saznaje OK Radio.

Trajković Trajković

U Palminoj stranci kažu da su pregovori u toku, a da će javnost o Trajkovićevom prelasku biti obaveštena kada do transfera i zvanično dođe.

- Kada to bude zvanično obavestićemo novinare. Reč je  poštenom i odgovornom čoveku, a takvi su uvek dobrodošli u naše redove – kaže potpredsednik GrO Jedinstvene Srbije Dejan Manić.

Sa druge strane, predsednik okružnog odbora Demokratske stranke u Vranju Goran Stefanović o Trajkovićevom prelasku u JS nije obavešten, ali naglašava da svako ima pravo da po svom opredeljenju bude u stranci kojoj želi.

Akter cele priče Nebojša Trajković ističe da još uvek nije odlučio o svom transferu, ali da je blizu te odluke.

- Razočarao sam se u Demokratsku stranku na svim nivoima i to je jedini razlog što posle 13 godina razmišljam da svoje političko delovanje nastavim u drugoj stranci.

Po mom mišljenju, manje političke partije mogu mnogo više da učine za malu sredinu kakva je naš grad – kaže Trajković.

Kako se nezvanično saznaje iz izvora bliskih vranjskom DS-u, Trajković bi za sobom mogao da „povuče“ još nekoliko osoba iz redova demokrata.

Za sada se spekuliše da će uskoro politički dres promeniti još dve osobe.

Inače, Nebojša Trajković je demokrata punih 13 godina, a po obrazovanju je diplomirani ekonomista i trenutno je direktor Fonda PIO u Vranju.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: