Ovako država brine o svojoj imovini: od farme ostali samo zidovi (FOTO)

Lokalne vesti - Utorak 14.05.2013 - 10:05

Od devet objekata za čuvanje živine u Dubnici kod Vranja, ukupne površine oko 6.000 kvadrata u „Živinoprodukta“, ostali su samo zidovi.

Farma u Dubnici kod Vranja Farma u Dubnici kod Vranja

Meštani okolnih sela skinuli su sa ogromnih objekata sve što se moglo skinuti, čak i krovnu konstrukciju, tako da je cena za prodaju ovog dela preduzeća mnogo manja.

Stečajni upravnik „Živinoprodukta“ Predrag Zlatanović za OK Radio kaže da je on zatekao takvo stanje živinarske farme i da su sada ti objekti kao takvi potpuno neupotrebljivi.

– Znam kako to izgleda, ali na žalost niko to ne može sada da vrati u normalno i prvobitno stanje. Pretpostavlja se da su meštani okolnih sela skidali sve što im treba, pa su sada ostali samo zidovi.

To će znatno umanjiti cenu nepokretne imovine, s obzirom da je preduzeće „Živinoprodukt“ u stečaju i da se svakog trenutka mogu javiti zainteresovani kupci.
 

Ti objekti u Dubnici imaju veliki kapacitet i potencijal, ali u ovakvom stanju, primera radi, da su koštali 100 dinara, sada će moći da se prodaju za 50, pa je i to veliko pitanje – kaže Zlatanović.

Jedan od meštana Dubnice priča da su farmu čerupali svi koji su tuda prolazili i nosili šta im je potrebno.

– Ja sam se šokirao kada sam video da su lopovi skinuli jedan od četiri silosa koji se nalaze pored puta. Pitam se samo šta će im to, kada je samo gomila metala.

Više puta smo prijavljivali policiji, ali oni po pitanju nalaženja lopova ništa nisu uradili i sada je od nekada najjače farme na ovim prostorima ostala samo tužna građevina pored puta koja može da posluži samo za snimanje horor filmova – priča naš sagovornik.

 

 

    

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: