Povređeni policajac u komi

Lokalne vesti - Utorak 22.10.2013 - 12:29

Teško povređeni policajac Goran Đorđević (44) iz Krševice kod Vranja nalazi se u komi i smešten je na odeljenju intenzivne nege niškog Kliničkog centra.

ilustracija ilustracija


On je u noći između ponedeljka i utorka operisan na odeljenju hirurgije i još uvek lekari ne mogu da potvrde da je van životne opasnosti.

 

– Poslednje informacije koje smo dobili iz Niša su da je u komi i da je na aparatima, s obzirom da je imao tri operacije. Nikakvih prognoza lekara nema, jer mu je zdravstveno stanje i dalje veoma loše.

 

U bolnici sa njim su rođeni brat, supruga i kolege – priča Goranova bratanica Ana.

 

Direktor niške Klinike za neurohirurgiju Nebojša Stojanović rekao je da se Đorđević nalazi u besvesnom stanju i na aparatu za disanje.

 

Kako se saznaje, Goran u interventnoj policiji u Bujanovcu radi oko 23 godine. Oženjen je i ima sina od 20 i ćerku od 17 godina. Njegova supruga je nezaposlena.

 

Policajac Goran teško je povređen kada je u ponedeljak oko 18,30 časova, u policijskoj poteri, kod benzinske pumpe na sporednom putu Bujanovac - Trnovac, na njega naleteo vozač crnog „audija“ bujanovačkih registarskih oznaka, udario ga, a potom pobegao.

 

Interventna patrola u kojoj je bio teško povređeni Đorđević, imala je nalog da zaustavi crni „audi“ i zapleni drogu koja je bila kod vozača automobila.

 

Vozač još uvek nije pronađen i uhapšen, a u vranjskoj policiji kažu da se „intenzivno radi na rasvetljavanju slučaja“.

 

Aleksandar Aca Stojković

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: