Pretnje smrću poslaniku Draganu Nikoliću

Lokalne vesti - Utorak 22.10.2013 - 11:06

Narodni poslanik (SNS) iz Vranja Dragan Nikolić prijavio je policiji i tužilaštvu pretnje smrću koje telefonom dobija već nekoliko dana.

Nikolić Nikolić

Kako kaže, poruke su anonimne, ali i policija i tužilaštvo znaju identitet pošiljaoca koji osim što šalje SMS-ove, uznemirava pozivima tokom noći.

– Kako policija i ovoga puta ne bi predmet zataškala, o pretnjama koje dobijam obavestio sam i tužilaštvo.

Osumnjičeni je saslušan i imam informaciju da je pred nekim ljudima priznao kako mi je pretio.

Dakle, postoje bar tri svedoka o tome. Dečko je šizofrena ličnost koja treba da ide na lečenje.

U subotu je izvršio nasilje u porodici, ali ga je policija samo privela i pustila nakon urgencija čelnih ljudi u Policijskoj upravi.

Da se ista situacija ne bi dogodila i u mom slučaju, obavešten je i tužilac, pa ćemo da vidimo ishod cele priče – kaže Nikolić.

On, međutim ističe da se i pored svih poruka i poziva ne boji za svoju i bezbednost njegove porodice.

– Uopšte se ne plašim, iako mi se u porukama preti smrću. Slučaj je sada u rukama organa koji su dužni da zaštite svakog građanina, te se s toga nadam da će protiv ovog čoveka sa dijagnozom koji je najuren iz vojne škole biti preduzete sve zakonske mere – kaže Nikolić.
 
Aleksandar Aca Stojković
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: