Prosuo ulje i zamalo izazvao dve nesreće

Lokalne vesti - Subota 31.05.2014 - 22:09

Motociklista A.D. rođen 1985. godine lakše je povređen u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u subotu popodne u Kolubarskoj ulici u Vranju.

Sa lica mesta Sa lica mesta

Po priči očevidaca nesreća se dogodila kada je mladić vozeći skuter pao na delu ulice na kome je asfalt bio zaliven tečnošću nalik ulju.

 Beba Kanački, portparol Zdravstvenog centra u Vranju potvrdila je ovu informaciju i kazala da je mladić A.D. urgentno zbrinut u vranjskoj Bolnici, da su mu konstatovane lakše telesne povrede nakon čega je pušten na kućno lečenje.

 Kako se nezvanično saznaje, neko je umesto u šaht, motorno ulje rasuo po ulici, usled čega se formirala velika masna mrlja na asfaltu.

Ta mrlja je, po svemu sudeći, izazvala proklizavanje točkova, a samo pukom srećom tragedija je izbegnuta, jer je nakon prve nesreće, na identičan način, sa motora pao još jedan vozač.

Saobraćajna policija držala je taj deo ulice u blokadi sat vremena, jer je u blizini mesta nesreće došlo do začepljenja kanalizacije zbog čega su intervenisali i radnici „ Vodovoda“.

 

Milan Zdravković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: