Sneg već i do pola metra

Lokalne vesti - Utorak 11.12.2012 - 11:27

Sneg koji već drugi dan pada u čitavom Pčinjskom okrugu pravi značajne probleme pre svega u saobraćaju, a u planinskim predelima već je visok i do 40 santimetara.

Sa lica mesta Sa lica mesta

Drakča Stanojković, načelnik Odeljenja za vanredne situacije, kaže da su i pored novih padavina za sada svi putevi prohodni.

-  Na lokalnim putevima ima ugaženog snega do pet santimetara, a  trenutno se raščišćavaju putevi na području Surdulice, Preševa i Vranju. Najviše snega ima na Kukavici, Besnoj Kobili i Vlasini – kaže Stanojković.

Prema njegovim rečima zbog vremenskih neprilika  i otežanog kretanja intervenisalo se u ponedeljak u selu Gumerište iz koga su spasilačke jedinice motornim sankama do vranjskog Zdravstvenog centra prebacile bolesnu  ženu.

Prethodnog dana evakusan je pacijent sa prelomom butne kosti iz Krive Feje.

 - O svemu nas je obavestila služba Hitne pomoći naš operativni centar radi 24 sata i u stalnom smo kontaktu sa ljudima iz mesnih zajednica planinskih sela tako da pratimo čitavu situaciju na terenu. U ponedeljak je zasedao i Štab za vanredne situacije Grada Vranja – kaže Stanojković.

Prema zvaničnim informacijama, zabranjen je saobraćaj teškim kamionima na magistralnom pravcu Surdulica - Bosilegrad.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: