SNS: Pogledaj dom svoj, gradonačelniče!

Lokalne vesti - Utorak 15.12.2015 - 10:59

Reagujući na izjavu gradonačelnika Zorana Antića da je u lokalnu infrastrukturu u Vranju uloženo preko milijardu dinara, Savet za saobraćaj SNS-a ocenio je da lokalna vlast ne samo da ne radi dobro, nego i ne vidi pravu stvarnost oko sebe.

SNS odgovara na sve tvrdnje vlasti SNS odgovara na sve tvrdnje vlasti

- Savet za saobraćaj i infrastrukturu SNS Vranje pita gradonačelnika čije je pare on to potrošio? I šta je, od silnih obećanja građanima Vranja, ispunio?

Možda se gradonačelnik malo zbunio, računa valjda, i pare koje je uložio u izgradnju pozorišta sa oplatolom, možda čak vidi neku imaginarno uređenu ulicu Bore Stankovića, novu česmu u Dunavskoj ulici, novu pijacu u naselju Ogledna stanica, kružni tok kod stare kasarne - nabraja SNS sve što je, po njima, obećano, a nije odrađeno.

Optužujući gradonačelnika da nije želeo da vidi recimo škole nadomak grada, kao što je ona u selu Toplac, seoski put u selu Soderce, selu Katun, zgradu mesne kancelarije u selu Rataje, trotoare u ulici Vase Smajevića u Vranju...

- U uslovima u kojima danas živimo, postavlja se pitanje da li je za građane Vranja od većeg značaja šetalište od preko milion evra (120 miliona dinara) za 150 metara, čiji kvadrat košta 2.000 evra kao da je od zlata, a ne od betona (sa svečanim otvaranjem na proleće, pred izbore).

Ili možda izgradnja kanalizacije tamo gde je još uvek nema, obezbeđenje redovnog vodosnabdevanja u svim delovima grada i rešavanje mnogih drugih gorućih problema kojima bi se obezbedili elementarni uslovi za život građana dostojni 21. veka svuda, pa i ovde kod nas, na jugu Srbije, u Vranju
- pita se u saopštenju SNS.

Ova stranka skreće  pažnju i na činjenicu da je sve „to urađeno nekako baš „stručno“; „planski“; „smisleno“, a naročito u poslednje vreme, sa izvođačem radova „Saba Belča“ iz Preševa, gde, na kraju, odlaze i pare od poreza“.

- Neistiniti su i navodi gradonačelnika da je Komunalni program za 2014. i 2015. godinu realizovan 80 posto, a zna se, da nije urađeno ni 30 posto. Prebrojaćemo, ako treba, koliko je ulica asfaltirano, koliko je nove vodovodne mreže izgrađeno...

Sve u svemu: vidi se, zna se... Izborna je godina pred nama. A da li su zadovoljni ili ne, završnu reč daće građani
- kaže se na kraju saoštenja Saveta za saobraćaj vranjskog SNS-a.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: