SNS: Vodićemo Vranje još najmanje 16 godina

Lokalne vesti - Ponedeljak 21.10.2013 - 13:05

Srpska napredna stranka i u Vranju u ponedeljak obeležava pet godina postojanja.

sa konferencije za novinare sa konferencije za novinare

Tim povodom u „Kombank“ areni u Beogradu biće organizovan veliki skup kome će prisustvovati oko 800 naprednjaka iz Vranja.


 
Narodni poslanik Dragan Nikolić kaže da su naprednjaci u prethodnom periodu uspeli Srbiju da izvuku iz mraka u kome se nalazila za vreme vladavine demokrata.


 
– U vreme formiranja stranke bili smo satanizovani sa svih strana. Živeli smo i funkcionisali u medijskom mraku koji je tada režirao DS, stub tadašnje Vlade.
 

 
U toj atmosferi smo stvorili stranku i u Pčinjskom okrugu i uspeli da za kratko vreme u šest opština i gradu Vranju napravimo respektabilne Opštinske i Gradski odbor – kaže Nikolić.
 

 
On dodaje da su naprednjaci za samo godinu dana mnogo toga u Srbiji promenili, što je pozdravljeno ne samo u Evropi, već u celom svetu.
 

 
– Rezultati se odlično vide i zato ih nećemo posebno isticati. Beležimo stalni rast rejtinga zbog toga što nismo lažovi i zato što građane Srbije nismo ubeđivali da će sa nama teći med i mleko.
 

 
Nismo pričali ono što je narod želeo da čuje, već smo govorili istinu koja je bila bolna – kaže Nikolić.
 

 
On na kraju poručuje opozicionim strankama da se ne šale i ne traže raspisivanje izbora, jer se na kraju to može stvarno dogoditi.
 

 
– Nekome će jednog dana da padne na pamet da stvarno raspiše izbore, pa će tek tada biti kuku lele.
 

 
Mnogi će izgubiti fotelje samo zato što neće biti članovi SNS. Još najmanje 16 godina naprednjaci će voditi ovu zemlju i ovaj grad – poručuje na kraju Nikolić.
 

 
Aleksandar Aca Stojković

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: