SPS: "Sad smo jači nego ikad"

Lokalne vesti - Četvrtak 26.09.2013 - 13:31

Gradski funkcioner SPS-a Branimir Stojančić izjavio je da socijalisti u Vranju nikada nisu bili spokojniji i mirniji, nego što su sada.

sa Open day-a SPS sa Open day-a SPS


Prema njegovim rečima, a povodom najava da bi URS mogao da postane deo koalicije oko SNS, socijalisti su stvorili ambijent u kome sami mogu da vrše vlast u Vranju.

 

– Uopšte nas ne tangiraju teme eventualnih političkih transfera. Držimo se pravila koje promovišu naši koalicioni partneri, naprednjaci, a to je da se tim koji dobija ne menja.
 

 

Epa, mi smo tim koji je dobijao na svim izborima, tako da nećemo menjati ni ljude, a ni koalicione partnere.

 

Gradonačelnik Vranja po prvi put ima apsolutnu većinu, tako da su najave kako će ga pojedine stranke rušiti i više nego smešne. Podsećam da imamo 33, a možda ćemo imati i 34 odbornika – kaže Stojančić.

 

Na pitanje da li bi eventualno pripajanje URS-a SNS-u imalo nekakve posledice po  SPS, Stojančić kaže da je veliko pitanje ko je zapravo URS.

 

– Ako politički transfer Ujedinjenih regiona znači prelazak Dragana Janjića i Nele Cvetković u koaliciju oko SNS, onda neka idu.

 

Pitanje je šta će biti sa Dinkićevim odbornicima. URS-ovci su i sada deo vlasti u Vranju, pa ne vidim svrhu da se pripajaju naprednjacima.

 

Najave da će predsednik Skupštine i zamenica gradonačelnika biti smenjeni, veliko je pitanje.

 

Dejan Tričković i Bojana Veličkov imaju punu podršku SPS-a i njegovih koalicionih partnera, tako da će njihove smene malo teže da idu – kaže na kraju Stojančić.

 

Aleksandar Aca Stojković

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: