Stigla pomoć u Smiljević

Lokalne vesti - Četvrtak 31.10.2013 - 11:33

Predstavnici udruženja “Za naše Vranje” posetili su siromašnu sedmočlanu porodicu Branislava Stamenkovića iz sela Smiljević u Poljanici kod Vranja i uručili im prikupljenu humanitarnu pomoć.

Sa lica mesta Sa lica mesta

U prikupljanju pomoći, pored članova udruženja i građana, pomogla je humanitarna organizacija „Zora“ iz Kruševca, pod vođstvom Jordanke Macić i mesara „Mišić“ iz Vranja.

Pomoć je dostavljena u vidu garderobe, obuće i hrane (brašno, so,  ulje, testenine, pasulj, pirinač, šećer, euro krem...). Mesara  „Mišić“ je porodici poslala paket mesa i mesnih prerađevina.

Članovi udruženja “Za naše Vranje” doneli su i televizor, kome se je najviše obradovao najmlađi član porodice, Miloš.

- Cilj ovakvih akcija udruženja “Za naše Vranje” nije samo jednokratna pomoć porodicama, nego i buđenje svesti i pokretanje ljudi, lokalne zajednice i društva u rešavanju problema siromašnih porodica i naših sugrađana.

Naše drustvo, naša lokalna zajednica možda jeste siromašna iz nekih razloga, ali nije toliko siromašna da ne može pomoći onima kojima je ta pomoć neophodna.

Mi, pokušavamo da našim akcijama podstaknemo druge da počnu sistematski rešavati goruće probleme.

Nadamo se da smo to barem malo uspeli ovom današnjom akcijom – kaže za OK Radio Borka Stefanović, potparol udruženja “Za Naše Vranje”.

Dušan Đorđević

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: