Stigli koševi u Vlase

Lokalne vesti - Utorak 02.07.2013 - 00:29

Dragan Nikolić, narodni poslanik SNS-a iz Vranja, Srđan Milošević, gradski većnik i Dejan Stanojević, zamenik direktora Direkcije za izgradnju, u subotu, 29. juna posetili su Vlase i uručili koševe OŠ “20. oktobar” u Vlasu i njenom isturenom odelenju u Golemom Selu.

Nikolić u Vlasu Nikolić u Vlasu

Obe škole dobile su po dva koša koja su odmah postavljena na oduševljenje mnogobrojne dece koja se okupila u školskom dvorištu.

- Ovo je samo deo naših aktivnosti pomoći školama u seoskim sredinama. Počeli smo i sa osvetljavanjem glavnih puteva postavili reflektor kod škole.

Drago nam je što imamo veliku podršku u Poljanici što su pokazali nedavni izbori za mesne zajednice gde smo ubedljivo pobedili.

Nismo došli samo zbog predaje koševa školama i deci već da direktno sa našim novim presednicima mesnih zajednica krenemo da rešavamo nagomilane probleme, pre svega, infastrukturne.

Ovde se ništa nije radilo u minulom periodu, put je u očajnom stanju, sramota za sve koji godinama nisu popunjavli ove rupe od kojih se ne može proći.

Mi smo tu, da se  dogovorimo sa meštanima i njihovim predstavnicima i da krenemo u reševanju brojnih problema koje su im ostavljeni od strane prethodne vlasti – izjavio je između ostalog poslanik Nikolić,  pozdravljen aplauzima prisutnih.

Koševe je u ime škole primio direktor Slaviša Antić sa novim predsednicima MZ, Goranom Simonovićem i Zoranom Janjićem.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: