Švercovao drogu u BOCI ZA PLIN

Lokalne vesti - Nedelja 30.10.2016 - 08:41

Vranje - Carinici su na graaničnom prelazu Čukarka kod Preševa sprečili pokušaj krijumčarenja oko 16 kilograma marihuane u boci za plin jednog "Mercedesa".

Granični prelaz Čukarka FOTO OK Radio Granični prelaz Čukarka FOTO OK Radio

Droga je otkrivena kada su carinici za detaljan pregled izdvojili "mercedes" skopskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 40-godišnji makedonski državljanin albanske nacionalnosti, koji se uputio u Nemačku, saopštila je Uprava carina.

- Ubrzo su carinici odlučili da svoje sumnje provere dodatnim pregledom automobila na mobilnom skeneru Uprave carina.

Tada su, analizom slike, uočene nepravilnosti u boci za gas koja se nalazila u prtljažniku, čime su njihove sumnje potvrđene - navodi se u saopštenju.

Boca je potom izvađena i na njoj je otkriven specijalno napravljen otvor, a kada je sa njega skinut poklopac, paketi droge su se jasno mogli videti.

Carinici su otvorili bocu i iz nje izvadili ukupno 20 paketa marihuane obmotanih selotejp trakom, čijim je merenjem utvrđeno da se radi o 15.677 grama tog narkotika.

Nakon otkrivanja, marihuana i makedonski državljanin, predati su u dalju nadležnost policiji, navedeno je u saopštenju.

Tanjug, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: