Teodora najbolja "engleskinja"

Lokalne vesti - Ponedeljak 15.04.2013 - 10:22

Učenica šestog razreda osnovne škole „Radoje Domanović“ u Vranju Teodora Stojmenović osvojila je prvo mesto na međunarodnom takmičenju u znanju engleskog jezika u kategoriji svojih vršnjaka.

Maja Kostic i Teodora Stojmenovic Maja Kostic i Teodora Stojmenovic

 

Pobedom na takmičenju Teodora se plasirala na finalno takmičenje koje će se u maju održati u Italiji. 
 
- Na takmičenju je učestvovalo oko 3.000 dece iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Hrvatske, Italije,Makedonije i drugih zemalјa, a Teodora je jedna od pet učesnika iz Srbije koja će otići u Italiju. 
 
– kaže profesorka engleskog jezika u Domanovićevoj školi Maja Kostić. Ona ističe da su učesnici na testu pokazivali kako čitaju, pišu i i razumeju engleski jezik. 
 
- Teodora je talentovano i vredno dete i svi njeni testovi su ocenjivani sa pet plus, tako da očekujem da ovaj uspeh ponovi i u Italiji – kaže njena nastavnica. 
 
Inače, finalno takmičenje će biti održano u italijanskom gradu Lido di Jesolo od 10. do 13. maja, a Teodora kaže da iako ima tremu spremna je da pokaže svoje znanje. Pobednici finalnog takmičenja putuju u London na nagradno putovanje.
OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: