Ulice u Vranju (III): Lakše na Lovćen nego u Lovćensku (FOTO)

Lokalne vesti - Sreda 06.11.2013 - 08:45

Ni manje ulice u Vranju, ni većih rupa i kanala koji je “krase”. Nažalost, nije u centru, u vidokrugu glasača, pa će sačekati na rekonstrukciju, ako je ikada dočeka.

Lovćenska Lovćenska

Stanovnici Lovćenske ulice u Vranju i slučajni prolaznici već duži period muku muče sa rupama na asfaltu koje su duboke i do skoro pola metra, a preko kanala za odvod kišnice na početku ulice, osim džipova, ostali automobili moraju iskosa da pređu, ne bi li vozači sačuvali sve delove svog vozila.

Do Lovćenske morate Cetinjskom, koja je u malo boljem stanju, i ukoliko točak automobila ne ostane u nekoj od rupa Lovćenske, izlazite na Vase Smajevića, koja je opet u nešto prihvatljivijem stanju, mada ni ona nije bezopasna.

Hvala našim čitaocima koji su poslalli oe fotografije i propratni tekst, a OK Radio nastavlja sa serijalom prikazivanja realnog stanja vranjskih ulica.

Ukoliko i Vaša ulica izgleda ovako, fotografišite i pošaljite nam na e-mail adresu acaokradio@gmail.com.

Aleksandar Aca Stojković
 

            

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: