Vaskršnji darovi za porodice sa više dece: Paketi, vaučeri i laptopovi

Lokalne vesti - Ponedeljak 29.04.2024 - 10:00

U organizaciji Kola srpskih sestara Prepodobna Anastasija Eparhije vranjske pri Svepravoslavnom društvu Prepodobni Justin Ćelijski i Vranjski organizovana je akcija Vaskršnji dar.

Foto: Eparhija vranjska Foto: Eparhija vranjska

Sala Sabornog hrama Svete Trojice u Vranju bila je prepuna dece iz mnogodetnih porodica gde je najbrojnija bila porodica sa 11 deteta, zajedno sa njihovim roditeljima, bakama i dekama.

Episkop vranjski Pahomije pozdravio je sve prisutne, poželeo im da Vaskrs dočekaju u zdravlju i radosti. Pozvao ih je da se aktivno uključe u život Crkve i zahvalio svim darodavcima a posebno Ministarstvu zdravlja Republike Srbije.


Darivan je 31 Vaskršnji vaučer za kupovinu namirnica uz poklon pakete mnogodetnim porodicama.

- Darom Ministarstva zdravlja Republike Srbije dodeljeno je i 10 laptop računara učenicima i studentima iz mnogodetnih i porodica slabijeg materijalnog stanja, deci samohranih roditelja i deci koja su bolovala i odnela pobedu u utakmici sa ljutim protivnikom, karcinomom.

Posebno raduje da su članice Kola srpskih sestara na čelu sa Njegovim Preosveštenstvom Episkopom vranjskim, Pahomijem usrećile tu decu, njihove roditelje zahvaljujući već tradicionalnoj akciji Kola za najveće hrišćanske praznike.

Zahvaljujući čovekoljublju vernog naroda i ljudi koji u Svepravoslavnom društvu Prepodobni Justin Ćelijski i Vranjski - sekcije Kolo srpskih sestara, prepoznaju saborca za realizovanje akcija pomoći bližnjima, bolesnima, mnogodetnim porodicama, samohranim roditeljima i ova Vaskršnja akcija je realizovana uspešno
- kažu iz Eparhije vranjske.

Posebnu zahvalnost dugujemo sveštenicima, radnicima i službenicima Eparhije vranjske.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: