Vraćaju "Dane Vranja"

Lokalne vesti - Petak 20.07.2012 - 10:44

Vranjsko Gradsko veće odlučilo je da posle četiri godine ugasi manifestaciju “Stari dani”, i umesto nje vrati “Dane Vranja”, koji su ugašeni takođe pre četiri godine.

"Dani Vranja" 2006.

Podsetimo, sadašnji većnik za kulturu, Goran Stanković, u vreme kada je kao član SRS-a bio zamenik gradonačelnika (2004. - 2008.) pokrenuo je manifestaciju “Dani Vranja”, koja je izazvača ozbiljne kontroverze u javnosti.

Sa dolaskom DS-a na vlast u junu 2008. godine naziv manifestacije se menja u “Stari dani”, ali koncepcija ostaje suštinski ista.

U kratkoj informaciji iz Gradskog veća kaže se i da će “Dani Vranja” imati novi koncept, ali se dalje ne pojašnjavaju takve namere.  

Gradsko veće je najavilo i da će manifestacija „Dani karanfila“ biti održana krajem avgusta i početkom septembra,a sav prihod biće namenjen za obnovu zgrade Pozorišta.

Formirani su organizacioni odbori za ove, kao i manifestaciju „Zlatni puž“ u organizaciji Škole animiranog filma.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: