Vranjanci ponovo u Rusiji

Lokalne vesti - Utorak 15.12.2015 - 11:25

Zamenik gradonačelnika Vranja Dragoljub Stevanović i većnica Nela Dimitrijević učestvuju na višednevnom skupu pod nazivom “Novi horizonti u trgovinskoj i ekonomskoj saradnji”, koji se održava u Sankt Petersburgu u Rusiji.

Stevanović prezentovao potencijale Vranja FOTO vranje.org.rs Stevanović prezentovao potencijale Vranja FOTO vranje.org.rs

Skup se održava u okviru Trećeg međunarodnog kongresa “Sankt Petersburg i slovenski svet”.

Zamenik gradonačelnika Stevanović prisutnima je na jednoj od sesija prezentovao trgovinske, investicione i turističke potencijale Grada i govorio o olakšicama koje Vranje nudi zainteresovanim investitorima, prenosi zvanični gradski sajt.

Stevanović je govorio o Vranju, stavljajući akcenat na potencijal Slobodne zone, prirodne resurse u Vranjskoj Banji, kao i na ostale komparativne prednosti investiranja u naš grad.

Vranje je jedina lokalna samouprava iz Srbije koja je predstavila svoje potencijale razvoja na Trećem međunarodnom kongresa “Sankt Petersburg i slovenski svet”.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: