Vranjanci za Uskrs u Rimu i Beču

Lokalne vesti - Utorak 16.04.2013 - 08:59

Glavne destinacije Vranjanaca za nastupajuće praznike biće Rim, Pariz, Beč, Krf i Solun, kažu u turističkim agencijama u Vranju.

Vidi Rim pa umri Vidi Rim pa umri

Istanbul je, kažu u agencijama, do skora bio aktuelan, ali ga je dosta Vranjanaca već obišlo zbog čega je i opalo interesovanje za tursku prestonicu.

Iz agencija napominju da cene nikada nisu bile pristupačnije pa nije ni čudo što se naši sugrađani odlučuju da iskoriste primamljive ponude i obiđu evropske metropole.

- Radi se mahom o mlađim ljudima koji putuju, a cena aranžmana za obilazak evropskih destinacija kreće se po osobi od 150 do 430 evra.

Obuhvaćeni su petodnevni aranžmani noćenje sa doručkom od 26. i 27. aprila do 2. i 3. maja.

Nikada nije bilo jeftinije, jer nikad niste mogli da imate u ponudi Rim za 230 evra  – kaže Svetlana Ilić iz agencije „Lasen turs“.

Prema njenim rečima od domaćih destinacija Vranjanci se odlučuju za Vrnjačku Banju i Kopaonik. Petodnevni boravak u Vrnjačkoj Banji košta po osobi 21.000 dinara, dok za Kopaonik treba izdvojiti do 30.000 dinara.

U pojedinim agencijama rasprodati su prvomajski aranžmani za Krf.

- Cene aranžmana autobuskim prevozom kreću se od 100 do 120 evra. Najveće je interesovanje za Grčku i Tursku sa boravkom od tri do pet dana – kaže Ljiljana Trajković iz „Škorpion tursa“.  

Ove godine, kažu operateri, ima interesovanja i za Ohrid, gde se polupansion može naći za 16 do 35 evra po osobi.     
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: