Vranje: Divljaci i noću pale kontejnere

Lokalne vesti - Ponedeljak 01.04.2013 - 11:52

Četiri kontejnera uništena su u noći između nedelje i ponedeljka u Vranju, potvrdio je direktor „Komrada“ Dejan Ilić.

Poneki ostavi i potpis: Kontejner u centru Vranja Poneki ostavi i potpis: Kontejner u centru Vranja

Prema njegovim rečima, dva limena su zapaljena, dok su dva kontejnera za pet ambalažu polomljena i totalno uništena.

Kako je kazao, počinioci su uglavnom mladi izgrednici koji se tokom noći vraćaju iz provoda i u alkoholisanom ili nekom drugom psihofizičkom stanju prave štetu po gradu.

– U noći između nedelje i ponedeljka dva limena kontejnera, jedan kod Doma kulture, drugi u Kosovskoj ulici su zapaljena, dok su velike kante za pet ambalažu kod specijalne škole „Vule Antić“ i kod osnovne škole „Radoje Domanović“ polomljene i potpuno uništene.

Mi smo obavestili vranjsku policiju koja je izašla na teren i izvršila uviđaj, a imam saznanja da su izgrednici uhvaćeni i procesuirani.

Na žalost, retko se dešava da huligani budu pronađeni, pa se slučajevi završavaju samo kod policijskih izveštaja – kaže Ilić.

Portparol PU Vranje Dragan Stamenković je za OK Radio potvrdio da su dvojica momaka iz Vranja privedena zbog narušavanja reda i mira u noći između nedelje i ponedeljka.

Kako je kazao, protiv njih će biti podnete prekršajne prijave, a takođe i „Komrad“ može pokrenuti krivične prijave zbog uništavanja imovine.

Inače, jedan limeni kontejner vranjski „Komrad“ košta 29.000 dinara, dok kontejnere za pet ambalažu izrađuje vranjsko komunalno preduzeće i materijal košta oko 2.500 dinara za komad.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: