Vranje: Fiktivni lokali za 400.000 evra

Lokalne vesti - Ponedeljak 15.04.2013 - 13:29

Vranjanac Boban Mitić, vlasnik SZUR „Bambi TXFM“ predvodio je organizovanu grupu iz Vranja i Bujanovca koja je oštetila osiguranje „Triglav“ iz Beograda za 42.650.000 dinara, saopštio je MUP Srbije.

hapsenje hapsenje
U ovoj akciji suzbijanja finansijskog kriminala uhapšeni su Predrag Bobera, bivši generalni direktor „Triglava“, Nenad Kovačević, direktor sektora prodaje, obojica iz Beograda i Maja Spasić, vlasnica agencije „Spasić“ iz Kruševca, dok je Boban Mitić u bekstvu. 
 
Ministarstvo je saopštilo da su odgovorna lica u osiguranju “Triglav”, tokom 2010. i 2011. godine, zaključili više fiktivnih ugovora sa Bobanom Mitićem iz Vranja o zakupu nepostojećeg poslovnog prostora u Vranju i Bujanovcu. 
 
Za potrebe “Triglava”, fiktivni poslovni prostor su obezbeđivali zakupodavci iz Vranja “Bambi TXFM”, “ZUR Vlada Mitić”, agencije “Acikus“, „Frog”, „Pepa”  i “PO Neša”  kao i preduzeća iz Bujanovca “Cvajkoni”, “Kozmo” i “Pišta”. 
 
Mitić je potom “Triglavu” ispostavljao lažne fakture na osnovu kojih se sumnjiči da je sebi i saradnicima pribavio protivpravnu imovinsku korist od 42.650.000 dinara, stoji u saopštenju MUP-a Srbije. 
OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: