Vranje traži 77 miliona za lokalne puteve

Lokalne vesti - Četvrtak 22.08.2013 - 10:11

Grad Vranje je po pozivu ministarstva građevinarstva prijavio dva infrastrukturna projekt vredna ukupno 77 miliona dinara.

Pejzaž putnog pravca kod Pavlovca Pejzaž putnog pravca kod Pavlovca

Reč je o pozivu za finansiranje i sufinansiranje komunalne infrastrukture.

Prema rečima gradonačelnika Zorana Antića, radi se o projektima rekonstrukcija puta Zlatokop – Ćukovac – Vranjska Banja, vrednosti 35.000.000 dinara i rehabilitaciji puta Pavlovac – Rataje – Aleksandrovac, vrednosti 42.000.000 dinara.

- Izgradnja infrastrukture je jedna od osnova ruralnog razvoja, a lokalna samouprava ima kao strateški postavljen prioritet stvaranje jednakih uslova za život i rad stanovništva, kako u gradu tako i u selima.

To se posebno ogleda kroz pripremu i obezbeđivanje potrebne projektno-tehničke dokumentacije za projekte ovog i sličnog tipa.

Kada je reč o potezu Pavlovac – Rataje – Aleksandrovac, lokalna samouprava ulaže velike napore u rešavanje pitanja sanacije mosta u selu Rataje, koji je deo pomenutog putnog pravca -  rekao je za zvaničan gradski sajt gradonačelnik Antić.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: