Vranju šest miliona za Industrijsku zonu

Lokalne vesti - Petak 25.11.2016 - 09:37

Grad Vranje je dobio od Ministarstva privrede šest miliona dinara za realizaciju projekta izgradnje atmosferske i fekalne kanalizacije u Industrijskoj zoni Bunuševac.

Industrijska zona u Vranju FOTO OK Radio Industrijska zona u Vranju FOTO OK Radio

Ova sredstva su dobijena po konkursu koje je raspisalo Ministarstvo privrede, kaže za OK Radio gradska većnica za ekologiju Marina Đorđević.

- U realizaciji projekta učestvovaće i grad Vranje sopstvenim sredstvima koja će biti izdvojena iz fonda za zaštitu životne sredine u iznosu od 5,5 miliona dinara.

Ugovor je sa Ministarstvom privrede potpisao gradonačelnik Slobodan Milenković, a izvođač radova je firma “Beonant” iz Beograda, koja je posao dobila na javnoj nabavci
– kaže gradska većnica.

Iako je Gradsko veće donelo odluku o preusmeravanju dela sredstava iz fonda za zaštitu životne sredine, novac za ovaj projekat je već izdvojen.

- Ovaj iznos je već predviđen u budžetu, tako da neće biti problema sa isplatom, čime će biti zaokružena finansijska konstrukcija ovog projekta – navodi Marina Đorđević.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: