Vratio se Stanko

Lokalne vesti - Nedelja 22.07.2012 - 10:02

Nenad Stanković Stanko, iskusni rukometaš, koji je svojevremeno ponikao u RK Vranje, vratio se u rodni grad.

Stankovic Stankovic

On je i velika je želja trenera Dušana Stevanovića Grobara za novi klub Vranje 1957 u novoj sezoni, jer su Vranjanci uspeli da izbore mesto u Drugoj ligi „Jug“.

Ono što Stankovića udaljuje od vranjskog kluba je potreban novac da bi se platila njegova „rukometna sloboda“ ili sertifikat iz Izraela za nastup u Srbiji, koji prema našim saznanjima, iznosi 2.450 evra.

Stanković je poslednji put nastupao za jedan izraelski klub, ali je odigrao vrlo mali broj utakmica.

Kako ističu u klubu, novca nema, a igranje u Drugoj ligi „Istok“ moraće da se pokrije prilivom sredstava od sponzorstva, a treneri Stevanović i Stanojković biće prinuđeni da se oslone na mlade rukometaše i da pokušaju da nastave sardnju sa kapitenom i veteranom Vladanom Pavlovićem, kao i Nikolom Stamenkovićem Kaletom.

Klub će, prema izjavama pojedinih zvaničnika, morati da sklopi finasijsku konstrukciju za nastupajuću sezonu.

Biće to veliki izazov za buduće čelnike kluba, jer se prema našim saznanjima iz kluba povlače dosadašnji predsednik, Nebojša Zupančić i njegov prvi sradnik, Tika Anđelković „Grmeč“.

Zupančić i Anđelković su zimus prihvatili da stanu na čelo kluba kada se lomilo da li će klub nastaviti sa radom ili ne. Prema njihovim kazivanjima, nakon opstanka kluba i plasmana u Drugu ligu, njihova misija se tu završava.

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: