Zamena azbestnih cevi u punom jeku

Lokalne vesti - Četvrtak 21.03.2013 - 11:26

Radovi na zameni azbestnih cevi i atmosferskoj kanalizaciji u vranjskim ulicama Jovana Hadživasiljevića i Rifata Burdževića privode se kraju. Izvođač radova je vranjski „Vodovod“. Krsta Janjić, direktor tog preduzeća, kaže da je zamena azbestnih cevi na gradskoj vodovodnoj mreži planirana u naredne četiri godine i da se radi o investiciji vrednoj pet miliona evra. Sredstva su obezbeđena kreditom kod nemačke razvojne KFW banke. - Radićemo deo po deo planirano je da do kraja ove godine stare cevi budu zamenjene u dužini od pet kilometara. Radove nastavljamo u Niškoj, Vlasinskoj i Makedonskoj ulici – kaže Janjić. Prema njegovim rečima do sada je odrađeno 3,5 kilometra mreže pa će do kraja godine biti zamenjene azbestne cevi u ukupnoj dužini od 8,5 kilometara. Zamena sumnjivih azbestnih cevi za građane će prema njegovim značiti bolju i kvalitetniju snabdevenost vodom. Za rekonstrukciju vodovodne mreže u ulici Jovana Hadživasiljevića četiri miliona dinara obezbeđeno je iz komunalnog programa Direkcije za izgradnju u prošloj godini, kada su radovi započeti. Prema rečima nadležnih ostalo je da se odrade priključci kako bi posao bio završen do kraja. U ulici Rifata Burdževića radi se amosferska kanalizacija. Iz budžeta je za te namene obezbeđeno 150.000 dinara iz ovogodišnjeg komunalnog programa Direkcije za izgradnji uz učešće građana i vranjskog „Vodovoda“ .

Asfaltiranje nekadašnje Zagrebačke ulice Asfaltiranje nekadašnje Zagrebačke ulice

Radovi na zameni azbestnih cevi i atmosferskoj kanalizaciji  u  vranjskim ulicama Jovana Hadživasiljevića i Rifata Burdževića   privode se kraju. Izvođač radova je vranjski „Vodovod“.

Krsta Janjić, direktor tog preduzeća,  kaže da je zamena azbestnih cevi na gradskoj vodovodnoj mreži planirana u naredne četiri godine i da se radi o investiciji vrednoj pet miliona evra.

Sredstva su obezbeđena  kreditom kod nemačke razvojne KFW banke.

- Radićemo deo po deo planirano je da do kraja ove godine stare cevi  budu zamenjene u dužini od pet kilometara. Radove nastavljamo u Niškoj, Vlasinskoj i Makedonskoj ulici – kaže Janjić.

Prema njegovim rečima do sada je odrađeno 3,5 kilometra mreže pa će do kraja godine biti zamenjene azbestne cevi u ukupnoj dužini od 8,5 kilometara.  

 Zamena sumnjivih azbestnih cevi za građane će prema njegovim značiti bolju i kvalitetniju snabdevenost vodom.    

Za rekonstrukciju vodovodne mreže u ulici Jovana Hadživasiljevića   četiri miliona dinara  obezbeđeno je iz komunalnog programa Direkcije za izgradnju u prošloj godini, kada su radovi započeti.

Prema rečima nadležnih ostalo je da se odrade priključci kako bi posao bio završen do kraja.

U ulici Rifata Burdževića radi se  amosferska kanalizacija.

Iz budžeta je za te namene obezbeđeno 150.000 dinara iz ovogodišnjeg komunalnog programa Direkcije za izgradnji  uz učešće građana i vranjskog „Vodovoda“ .
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: