Žiletima pokušala da ubije momka u Surdulici!

Lokalne vesti - Petak 17.05.2013 - 16:04

Surduličanka Svetlana Dimčić (41) unakazila je žiletima svog dečka Miroslava Stoilkovića (46) iz sela Donje Romanovce kod Surdulice.

ilustracija uvidjaja ilustracija uvidjaja

 

Stoilković je u četvrtak uveče primljen u surduličku bolnicu sa teškim telesnim povredama opasnim po život, odakle je transportovan na niški Klinički centar. 
 
Kako se saznaje, Svetlana i Miroslav su duži period u ljubavnoj vezi, ali ga je ona napala, kako je u bolnici izjavila, zbog neuzvraćene ljubavi. 
 
– Stoilković je primljen u surduličku bolnicu sa dubokim posekotinama po telu i prelomima ruku. Dovežen je u polusvesnom stanju i dobio je uput za hitan transport na niški Klinički centar. Nakon ukazane lekarske pomoći u Nišu, on je vraćen u Surdulicu. 
 
Sada je na odeljenju hirurgije pod stalnom pratnjom lekara. U konfuznom je psihičkom stanju, ali dajemo sve od sebe da se njegovo zdravstveno stanje stabilizuje – kaže dežurni hirurg u Zdravstvenom centru Surdulica. 
 
Inače, kako se nezvanično saznaje, Svetlana sama živi u svom stanu u Surdulici. U četvrtak je njen dečko Miroslav došao kod nje da prespava i nakon što je zaspao, ona ga je udarila čvrstim predmetom u glavu. 
 
Posle toga ga je sekla žiletom i na kraju pokušala da sebi oduzme život. Tom prilikom sebi je nanela lake telesne povrede koje su sanirane u surduličkom Zdravstvenom centru. Ona je nezaposlena, dok je Miroslav, kako se saznaje, službenik „Galenike“. 
 
- Svetlani Dimčić je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti saslušana kod istražnog sudije zbog sumnje da je počinila krivično delo pokušaj ubistva i nanošenje teških telesnih povreda, opasnih po život – kaže portparol PU Vranje Dragan Stamenković.  
OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: