ZLOUPOTREBA: Badnjak i u Skupštini grada (FOTO)

Lokalne vesti - Sreda 06.01.2016 - 12:36

Apsolutno kršeći princip odvojenosti Crkve i države, sekularnog i religijskog, lokalna vlast u Vranju održala je još jednu versku ceremoniju u zvaničnim prostorijama Skupštine grada.

Eparhija i vlast, to su srca dva FOTO vranje.org.rs Eparhija i vlast, to su srca dva FOTO vranje.org.rs

I ove godine na Badnji dan je održana je tradicionalna ceremonija unošenja badnjaka, uz osveštanje crkvenih velikodostojnika Eparhije vranjske.

Badnjak su u veliku skupštinsku salu uneli najmlađi predstavnici MZ “Tekija”, koje je dočekao gradonačelnik Zoran Antić, prenosi zvanični gradski sajt.

U ime rukovodstva Grada, prisutne je pozdravio predsednik Skupštine Slobodan Stamenković, koji je svima poželeo da Božić provedu u miru i blagostanju, u krugu najbližih.

Specijalni gosti ceremonije unošenja badnjaka bila su deca PU “Naše dete”, što se može oceniti kao još jedna teška zloupotreba dece u političke i verske svrhe.

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: