Lokali uništeni u Bloku 70, roba na ulici i trotoarima VIDEO

Regionalne vesti - Petak 13.08.2021 - 12:33

Požar koji je prošle noći izbio u Kineskom tržnom centru na Novom Beogradu stavljen je pod kontrolu, a vatrogasci rade na njegovom dogašavanju.

FOTO: Prva TV screenshot FOTO: Prva TV screenshot
U požaru nije bilo ljudskih žrtava, ali je pričinjena velika materijalna šteta.
 
Gust dim i dalje izbija iz objekta, javlja Tanjug.
 
Mnogi lokali su potpuno uništeni, ali nekoliko je uspelo da izbegne vatrenu stihiju.
 
Jutros su se iz tržnog centra čule i povremen eksplozije od plinskih boca koje se nalaze u brojnim radnjama kineskog tržnog centra.
 
Vlasnici lokala, koji su cele noći spasavali robu od požara, a zatim i od vode, stvari su jutros izneli iz tržnog centra na ulice, trotoare i zelene površine, tako da okolina izgleda kao neuređena buvlja pijaca.
 
Vatrogasci, koji su i dalje prisutni u velikom broju, procenjuju da će dogašavanje požara potrajati.
 
Ranije danas, MUP je saopštio da je požar, koji je sinoć zahvatio oko 4.000 kvadrata tržnog centra na Novom Beogradu, lokalizovan jutros u 4.30.
 
U gašenju je učestvovalo 127 vatrogasaca sa više od 50 vozila, a trenutno je na terenu 32 vatrogasca sa osam vozila, koji intenzivno rade na dogašivanju požara.
 
Tanjug, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: