Tvrdo o vlasti u Bujanovcu

Izbori 2012 - Subota 19.05.2012 - 11:29

Razgovori o formiranju lokalne vlasti u Bujanovcu počeli su u „tvrdoj“ atmosferi i sa dosta „nerealnih“ pozicija, rečeno je OK Radiju u pobedničkoj - Demokratskoj partiji (DP) Nagipa Arifija.

Behljulji Behljulji
Potpredsednik DP Nedžat Beljulji kaže da se u razgovorima  krenulo sa početnih pozicija i da su sada karte na stolu svih partija i koalicija koje su ušle u lokalni parlament.
 
- Počeli smo u dosta tvrdoj atmosferi u kojoj svi partneri stoje na startnim i nerealnim pozicijama koje su u ovoj fazi dijaloga i normalne - rekao je Beljulji.
 
On je takođe saopštio stav svoje partije da će se insistirati na što manjem broju partnera u vlasti uz obavezno učešće jedne ili čak i dve srpske liste.
 
Na poslednjim lokalnim izborima u Bujanovcu DP je osvojila 12 mandata, Partija za demokratsko delovanje (PDD) devet, Pokret za demokratski progres (PDP) šest i Demokratska unija Albanaca (DUA) tri.
 

Jedanaest mandata koje su osvojile srpske liste pripadaju Grupi gradjana „Stojanča Arsić“ pet, koaliciji „Izbor za bolji Bujanovac“ (DS, SPS, SDPS i GG) četiri i „Pokrenimo Bujanovac“ Tomislava Nikolića dva. 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Izbori 2012

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: