Beovuk pao u Hanu

Lokalni sport - Subota 09.11.2013 - 00:39

Košarkaši Morave savladali su, u 6. kolu Druge muške košarkaške lige Srbije, ekipu Beovuka 72 iz Beograda sa 77:61 i pokazali da su, za sad, nesavladivi na svom parketu.

Marinković Marinković

Hančani su silno počeli, nošeni navijanjem preko 500 najvernijih navijača i prvu četvrtinu dobili sa 26:15.  

Usledio je pad, rano su pomislili da je utakmica rešena i drugu četvrtinu su izgubili sa 18:12.

Kritike trenera Morave Vlade Marinkovića, na poluvremenu, upućene svojim košarkašima pokazale su se opravdanim. Razigrali su se kapiten Milan Milenković, Srđan Grujić i Vladica Jovanovič i treću četvrtinu Hančani su dobili ubedljivo sa 32:19.

U poslednjoj četvrtini, košarkaši Morave su obratili pažnju na odbranu, igrali čvrsto, ne rizikujući i rezultat je bio 9:7 za goste.

Velika pobeda nad ekipom iz donjeg dela tabele koja košarkašima Morave daje im sigurnost i samopouzdanje pred sledeće utakmice.

Za Moravu su nastupili: Kostić 3, Radivojević 8, J. Jovanović 7, Tešanović 2, V. Jovanović 11, Stanisavljević 2, Milenković 19 (3), Stevanović, Stojanović, Stanković 9 (1), Grujić 16 (1), Marjanović.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: