Biser Dinamove škole

Lokalni sport - Nedelja 12.01.2014 - 02:45

Mateja Arizanović, petlić FK Dinamo iz Vranja, rođen 2004 godine, prošle godine bio je u Mini maksi ligi najbolji igrač i strelac u svojoj generaciji.

Mateja Arizanovic Mateja Arizanovic

Igrao i za starije godište, a ove godine takođe nastupa za dve selekcije i igra podjednako dobro i sa svojom i sa starijom generacijom petlića.

Sa dečacima rođenim 2001. i 2002 godine, u ligi RIS za petliće,  debitovao je ove jeseni i postigao jedan prvenstveni gol protiv Dubočice iz Leskovca i doneo svom timu pobedu i tri boda.

- Ako se uzme u obzir da je igrao sa dečacima koji su stariji po tri godine od njega onda se sa pravom može reći da je jedan od najperspektivnijih igrača Dinamove omladinske škole.

Levonog je, ima prefinjenu tehniku, osećaj za asistenciju i gol.

Majstor ja na suženom prostoru, gde sa lakoćom rešava komplikovane fudbalske situacije. Kao fudbaler početnik i kao dečak sa izuzetnim moralnim karakteristikama zaslužuje nagradu sportska nada Grada Vranja za 2013. godinu – kaže za OK Radio Joca Ristić, trener u mlađim kategorijama Dinama.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: