Borča nema šta da traži

Lokalni sport - Subota 09.11.2013 - 00:36

Vranje - Fudbaleri Radnika igraju u Surdulici derbi jesenjeg dela prvenstva Prve fudbalske lige Srbije protiv ekipe BSK Borča, direktnog konkurenta za opstanak u ligi.

Detalj sa mečeva Radnika Detalj sa mečeva Radnika

Saša Nikolić, trener Radnika, svestan je težine utakmice, ali i činjenice da samo pobeda donosi miraniji zimski predah u prvenstvu.

- Čeka nas teška utakmica jer nam dolazi direktni konkurent u borbi za opstanak. Znamo da unapred dobijene utakmice ne postoje, naš cilj je da od našeg stadiona napravimo neosvojivu tvrđavu, a to možemo uz pomoć naših vernih navijača.

Očekujemo da ćemo ih obradovati još jednom pobedom i približiti se bezbednoj zoni na tabeli – kaže za OK Radio Nikolić.

Tokom nedelje radilo se naporno, a odigrana je i kontorlna utakmica.

- Kontrolna utakmica protiv Dinama iz Vranja i pobeda od 3:0 nam daje za pravo da optimistički  razmišljamo. Pozivamo naše navijace da dođu u što većem broju, da nam pomognu i da se radujemo novoj pobedi svi zajedno – ističe Nikolić.

Parovi 14. kola: Radnik - BSK Borča, Inđija - Teleoptik, Bežanija – Sloga (PM), Timok - Sinđelić, Smederevo - Metalac (GM), Dolina - Jedinstvo Putevi, Mladost (L) - Proleter, Borac - Sloga(K).

Ekipa Radnika je na 14. mestu na tabeli sa 11 bodova iz 12 utakmica. Imaju tri pobede, dva remija i sedam poraza, uz gol razliku 10:21.

Ekipa BSK Borča je na 11. mestu sa 13 bodova. Imaju tri pobede, četiri remija i pet poraza, uz gol razliku 11:19.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: