BSK startuje u Letnjoj ligi

Lokalni sport - Ponedeljak 06.05.2013 - 00:34

Košarkaški klub BSK junior iz Bujanovca kreće, nakon godinu dana pauze, sa takmičenjem od najnižeg ranga, Letnje lige RKS Južna Srbija.

Ekipa BSK-a Ekipa BSK-a

Liga počinje 11. maja, odlučili su organi RRS sa sedištem u Leskovcu. U ligi će nastupiti osam ekipa.

- Prema informacijama iz kancelarije RKS Južna Srbija, od subote 11. maja trebalo bi da započne nova Letnja seniorska liga u kojoj ćemo se za prvo mesto i plasman u viši stepen takmičenja boriti pet ekipa u službenoj konkurenciji i tri ekipe izvan konkurencije.

Naš cilj je jasan, prvo mesto i plasman u Drugu regionalnu košarkašku ligu “Istok” – kaže Aleksandar Popović, krilo, koji je iz vranjskog Juga prešao u redove Bujanovčana.

On navodi da se njihove ambicije za povratak u društvo kvalitetnih klubova realne jer se ekipa pojačala i ima najkvalitetniji tim.

U letnjoj ligi će igrati i veterani, Slobodan Mitić Žuća i Saša Stanković Ćuran.

Pored mene tu su iz Juga Nikola Radisavljević, Bojan Paunović, Nikola Sretevanović i Dušan Antić.

Da su ambicije velike potvrđuje i angažovanje iskusnog leskovačkog trenera Ivana Mitića Dževrlije.

Letnju ligu RKS Južna Srbije, pored ekipe BSK Juniora, činiće: Hisar i Aktavis Akademija iz Leskovca, Topličanin 2012 iz Prokuplja i Danilo Bošković iz Grdelice koji će se takmičiti u zvaničnoj konkurenciji, dok će se van konkurencije boriti drugi timovi  Morave iz Vladičinog Hana, Radana iz Lebana i Radnika iz Surdulice.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: