BSK u problemima

Lokalni sport - Četvrtak 07.11.2013 - 08:09

Rukometaši BSK Hebe iz Bujanovca, izgubili su u 7. kolu Prve lige grupa Istok, na svom terenu od ekipe Jastrepca iz Blaca sa 28:25 i iz kola u kolo igraju sve lošije što vodi rasulu u klubu, organizacionom i takmičarskom.

Sa mečeva BSK-a Sa mečeva BSK-a

Protiv Jastrepca pružili su žešći otopor u prvom poluvremenu dok su imali snage, a onda stali i prepustili bodove solidnim gostima iz Blaca.

U poslednja tri kola došlo je da naglog pada u igri Bujanovčana koje muči besparica i nesagledavanje lokalne vlasti na pravi način.

Podmlađena ekipa sa par iskusnih rukometaša može da pobedi nekoliko ekipa čiji kvalitet nije ni za omaldinske lige.

Dosadašnji rezultati ukazuju na to. Počeli su dobro i savladali leskovačku Dubočicu, ali to je bilo sve, ostalo može da služi za zaborav.

Posebno porazi od ekipa Planinka iz Dortmunda, rezultatom 43:18 i ORK Bora, rezultatom 45:24.

U sledećem susretu Bujanovački rukometaši odlaze u goste slabom Topličaninu i taj meč pokazaće da li je ekipa dotakla dno.

BSK Heba je na 9. mestu lige sa dve pobede, jednim nerešenim rezultatom i četiri poraza, uz gol razliku 160:214 i pet osvojenih bodova.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: