Filipović najbolji u Srbiji

Lokalni sport - Ponedeljak 14.10.2013 - 10:12

Petar Filipović, mladi stonoteniser STK Vranje, osvojio je prvo mesto na prestižnom kadetskom turniru “Bečaj 2013” i još jednom pokazao da je u svojoj konkurenciji najbolji u Srbiji.

Filipović Filipović

Sa mladima u klubu radi trener Branislav Milenković koji je prezadovoljan učinkom svojih takmičara na značajnuim turnirima u Srbiji.

- Filpović je samo jedan od stonoteniserskih bisera u našoj školi. Naši takmičari ostvarju zapažene rezultate što je plod njihovog rada i posvećenosti ping pong loptici.

Filipović je opravdao naziv prvog nosioca u glavnom žrebu i u finalu pobedio Benkea iz  Temerina rezultatom 3:2 i po drugi put na turniru prve kategorije ubedljivo trijumfovao i dokazao da je trenutno najbolji mlađi kadet Srbije – kaže za OK Radio trener STK Vranje Milenković.

Drugi predstavnik STK Vranje, mlađi kadet Dušan Petričević,  postigao je veliki uspeh posle pobede u grupi. Uspeo je da se plasira u četvrtfinale  među osam najboljih u Srbiji.

Za novi asove i nove uspehe kluba zaslužno je agilno rukovodstvo kluba na čelu sa predsednikom i direktorom Petrom Jovanovićem Gibom.

- STK Vranje je još jednom ovakvim sjajnim izdanjima svojih najjmlađih takmičara dokazao da se u klubu veoma stručno i kvalitetno radi i da zaslužuje veću pažnju i podršku za još veće i bolje rezultate – navodi Jovanović.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: