I Vranje ima svoje maratonce

Lokalni sport - Utorak 21.05.2013 - 09:04

Maratonci iz Vranja Milovan Trajković (33), Stanković Ivan (37) i Mile Ristić (45) učestvovali su na prestižnom Skopskom maratonu i ostvarili veoma dobre rezultate.

Maratonci iz Vranja Maratonci iz Vranja

Na maratonu je učestvovalu oko 120 takmičara dok je na svim trkama bilo oko 3.600 takmičara.
   
Milovan Trajković  je stazu istrčao za 03:58:59.

- Prezadovoljni smo vremenom koje smo ostvarili. U odnosu na Beogradski maraton ovde nas je poslužilo i vreme što ukazuje i to da smo mnogo brže završili trku. Svaka čast makedoncima kako su organizovali trku - kaže on.

Ivan Stanković je stazu prešao za 04:03:27 i kaže:

- Vreme koje smo uložili u treninge sada nam se vratilo. U prethodnim trkama smo dosta toga naučili od starijih maratonaca tako da smo i po pitanju ostvarenog vremena i po pitanju organizacije dosta napredovali.

Zahvaljujemo se sportskom savezu grada Vranja na upućenoj pomoći - kaže Ivan.

Mile Ristić sa vremenom od 04:09:35 ističe:

- Pre svega da se zahvalimo gradu Vranju koji je prepoznao značaj bavljenja trčanjem i stao ispred nas.

Trka je bila odlično organizovana, publika je bila sve vreme uz nas i bodrila nas tako da smo na pravi način uživali trčeći ulicama Skoplja. Nastavljamo da se spremamo za Niški polumaraton - najavljuje Ristić.

Vranjski takmičari se zahvaljuju predstavnicima gradske vlasti i SS  koji su im omogućili da učestvuju i prezentuju Vranje na pravi način.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: